Wie is Frank?


Natuurlijk moet je mijn foto’s mooi vinden, maar het is ook belangrijk dat je een idee krijgt wie ik ben, waarom ik fotografeer, en hoe ik fotografeer. We brengen immers de hele dag met elkaar door, en de fotografie is pas echt op zijn best als we samen een klik hebben.

Trouwfotograaf

Bruidsfotograaf

Frank Meester


Bijna 16 jaar geleden besloot ik het land te gaan dienen bij de Koninklijke Landmacht . In 2005 en 2008 ben ik uitgezonden geweest naar Afghanistan. Tijdens de laatste uitzending hadden we regelmatig een oorlogsfotograaf mee en gedurende de loze momentjes heb ik heel veel met zijn camera’s lopen stoeien.

Sinds die tijd ben ik me serieus beginnen te ontwikkelen als fotograaf. In 2011 is het me gelukt om fotograaf te worden bij Defensie. Ook heb ik in die tijd een opleiding gevolgd aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Inmiddels ligt Defensie alweer een tijdje achter me en houd ik me nagenoeg alleen nog maar bezig met fotografie, and I love it!!


Ik maak elke dag mooie dingen, waar mensen blij van worden. Vooral bij een bruiloft fotografeert het fijn: vrolijke momenten afgewisseld met emotionele momenten, mooie details en schitterende locaties . Ongedwongen en veelal onopgemerkt fotografeer ik wat er gebeurt, dingen die jullie zien maar ook dingen die jullie niet zien. Het is jullie dag en aan mij de taak als trouwfotograaf om die dag te laten herleven, elke keer als je later de foto’s bekijkt of het trouwalbum opent.